top of page

Acompanyants

A Àgora comptem amb un equip humà professional i altament especialitzat que treballa conjuntament per desenvolupar la teva individualitat i potencialitat i ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

En elles trobaràs entrega, vocació, atenció, acompanyament, experiència, professionalitat, compromís, respecte, empatia, sensibilitat i afecte.

DSC_6977_edited.jpg

Ainhoa Aguilar

Cofundadora i codirectora
Músic, filòsofa i accompanyant interdisciplinar

DSC_6709_edited.jpg

Ariadna Montoro

Acompanyant musical

DSC_6756_edited_edited.jpg

Paula Caño

Cofundadora i codirectora
Psicòloga i acompanyant interdisciplinar

DSC_6842.jpg

Aida Franco

Acompanyant musical

4895EA97-8882-47A0-9239-501CC26B5906_edited.png

Georgina Fradera

Psicòloga i acompanyant escolar

DSC_6696_edited.jpg

Cofundadora i codirectora
Logopeda i acompanyant escolar

DSC_6635_edited_edited.jpg

Bea Cuesta

Acompanyant escolar i d'idiomes

19CA41EF-7169-4529-BEEE-AA9ECA0214BE_edited_edited.jpg

Núria Escutia

Acompanyant escolar i d'idiomes

A0B10206-033F-4083-AB91-2389A8A95135_edited.jpg

Laia Mingolla

Fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià

DSC_7086_edited.jpg

Paula Ballano

Acompanyant administrativa

DSC_7315 (1).jpg

L'ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor.

Howard G. Hendricks

DSC_6977_edited.jpg

Graduada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Cant pel Conservatori Superior de Música del Liceu i en Màster en Musicoteràpia, amb més de 15 anys d'experiència en el món de la pedagogia, aposta per una visió integral i holística de l'aprenentatge per al desenvolupament personal que deriva en la creació d'Àgora. 

Ha acompanyat i proporcionat eines d'autogestió a nens, adolescents i adults de totes les edats per ajudar-los a empoderar-se i assolir fites tant en l'àmbit acadèmic com personal a través de l'autoconeixement, la consciència corporal i la formació musical. La seva filosofia educacional es basa en la premisa que l'individu és un tot i no només un cervell racional i analític, ja que la part emocional i espiritual afecta directament al nostre aprenentatge i desenvolupament.

Pel que fa a l'àmbit artístic i musical, s'ha format complementàriament a escoles com la London National Opera Studio, Complete Vocal Institute de Copenhague, Memory, Eòlia, Timbal, Carro de Baco i Excèntrica.

El seu mètode integral de tècnica vocal pretèn ensenyar el cant des de l'èsser, la individualitat i l'autoconciència. Basat en la pròpia experiència, beu també de tècniques com l'Estill Voice Training, Complete Vocal Technique i Speech Level Singing però també d'altres disciplines com la filosofia, el ioga, el mindfulness i el Mètode d'Alliberament de Cuirasses.

Actualment compagina la direcció i formació a Àgora amb la seva carrera musical en actiu com a mezzosoprano.

Ainhoa

Acompanyament personal, escolar i familiar
Formació musical i preparació al conservatori
Tècnica, perfeccionament vocal i coaching vocal
Facilitadora i mediadora en Comunicació No Violenta
Musicoteràpia
Anglès vivencial

Consciència psicocorporal
Filosofia

Ainhoa Aguilar

Cofundadora i codirectora 

Músic, filòsofa i accompanyant interdisciplinar

Cap de departament de formació musical, musicoteràpia i CNV

Psicoteràpia
Acompanyament escolar, familiar i personal
Anglès vivencial

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb especial interès en psicologia educativa. Ha realitzat pràctiques en un institut públic formant part del departament de diversitat i orientació on ha adquirit experiència en la inclusió a l'aula i la planificació d'activitats que siguin profitoses per tot l'alumnat, així com altres tasques d'orientació acadèmica i coordinació amb equip docent. A més, va fer el seu treball de fi de grau sobre l'assetjament en el context escolar, on va tenir l'oportunitat d'intervenir en la matèria i elaborar una proposta. Actualment, cursa el màster de Psicologia Infantil i Juvenil per aprofundir en el seu coneixement.

Durant el seu recorregut s'ha interessat per l'àmbit educatiu, per la qual cosa compta amb més de cinc anys d'experiència en àmbit educatiu-escolar duent a terme classes particulars i grupals a totes les edats. Ha treballat per a empreses internacionals on ha fet servir l'anglès com a llengua vehicular diàriament. Tanmateix, compta amb la titulació del nivel C1 per l'Escola Oficial d'Idiomes.
 
Amb un enfocament constructivista, la Paula profunditza en el fet que l'alumne trobi un sentit en allò que aprèn de forma que es generi un aprenentatge que
s'assimili i, així perduri en el temps. A més, partint del fet que tots els nens i nenes volen aprendre, busca la motivació que els porti a interessar-se pel seu aprenentatge. La seva forma de treballar en qualsevol disciplina es basa en acompanyar el nen o nena en el seu progrés personal, i no només escolar, per així entendre les seves necessitats com a individu.

DSC_6756_edited_edited.jpg
Paula

Paula Caño

Cofundadora i codirectora

Psicòloga i acompanyant interdisciplinar

Cap de departament de psicologia i idiomes

DSC_6696_edited.jpg

Logopèdia infantil, escolar i clínica
Logopèdia de transtorns i reeducació de la veu
Acompanyament escolar
Estimulació Montessori

Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona en la
menció educativa, compleix 10 anys d’experiència treballant a la Fundació Talita i en un gabinet privat a Barcelona.


Especialitzada en alumnat amb necessitats educatives especials, des de discapacitat intel·lectual, TDA/TDAH, dislèxia i dificultats de la lectoescriptura, Síndrome de Down, sordeses, trastorns del desenvolupament i trastorns de l’aprenentatge, en totes les etapes escolars, abordant objectius de treball específics del llenguatge, la comunicació i la parla.
 
Durant aquests anys, la seva trajectòria professional s’ha centrat especialment en l’intervenció logopèdica en nens de l’etapa infantil i primària d’escoles concertades i públiques, abordant sobretot dificultats miofuncionals i de l’articulació de fonemes, retard/trastorns del llenguatge i en l’adquisició/aprenentatge de la lectoescriptura.

La seva passió professional es manté des del primer dia i creu que la clau està en identificar les potencialitats de cada individu, on resideix realment la dificultat, i alhora, acompanyar i cuidar a les famílies i als professionals dels centres escolars. 

Montse Sánchez

Cofundadora i codirectora

Logopeda i acompanyant escolar

Cap de departament d'acompanyament escolar, logopèdia i Montessori

Montse

Ariadna Montoro

Acompanyant musical

Tècnica i coaching vocal
Teatre musical

Inicia els seus estudis musicals i classes de piano a Món Musical als 8 anys. Als 12 anys va començar a rebre formació de cant amb Ainhoa Aguilar, qui va ser la seva professora fins als 20 anys.

Ha cursat teatre musical a l'Excèntrica i a Eòlia com a titulació lliure. Actualment es troba cursant teatre musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) d'Èolia, on ha rebut tres anys de formació d'Estill Voice Training i de Fitzmaurice Voicework. 

És una de les integrants de la companyia de teatre social i musical La Máscara de Talía i del grup musical Konkordia amb les que, actualment, està endinsada en un projecte que aviat veurà la llum.

Ha participat en concursos com l’Unexpected Music de la Maquinista i el Monday Monday que va tenir lloc al Teatre Eòlia.
 
La seva dedicació, formació i profund coneixement de la tècnica vocal impartida per Ainhoa Aguilar, directora d'Àgora, l'ha portat a ser la seva mà dreta des del 2018, compaginant la vida laboral amb els seus estudis universitaris.

DSC_6709_edited.jpg
Ari
DSC_6842.jpg

Aida Franco

Acompanyant musical

Tècnica i coaching vocal

Inicia els seus estudis musicals, classes de guitarra i coral al conservatori Can Roig i Torres de Santa Coloma als 6 anys. Continua els seus estudis d'interpretació i teatre musical a l'Excèntrica com a titulació lliure. 

Als 15 anys va començar la formació de cant amb Ainhoa Aguilar, qui va ser la seva profesora fins els 21 anys. També ha realitzat diversos cursos de teatre musical, psicodrama, consciència corporal, tècnica vocal i interpretació.
 
A l’any 2019 es qualifica com a Tècnica Superior en Integració Social com a integradora social, amb el qual ha estat treballant amb diferents col·lectius vulnerables, sobretot amb nens i nenes amb diversitat funcional. Ha fet voluntariats a Fundació Tallers a través d'activitats musicals i del cant amb nens i nenes amb necessitats educatives especials.
 
Actualment compagina la seva carrera musical amb la carrera de Psicologia a l’Universitat Autònoma de Barcelona.

Aida

Bea Cuesta

Acompanyant escolar i d'idiomes

Acompanyament escolar
Anglès vivencial

Apassionada de les ciències sanitàries i les matemàtiques. A l'actualitat es prepara per començar l'universitat. Ha anat compaginant els seus estudis anglesos amb amb treballs de docència acompanyant a nens i joves en reforç escolar. 

Creix al nucli d'una família viatgera, coneixent diferents països del món des de ben petita, augmentant així la seva curiositat per l'anglès, llengua vehicular principal. Col·labora a les cures del seu germà petit de dos anys, cosa que va ampliar els seus coneixements sobre les necessitats i el desenvolupament cognitiu i emocional dels nens i nenes.

Desenvolupa els seus objectius docents des de la vivència i l'entreteniment, enfocant les classes a l'aprenentatge actiu, fomentant els interessos de cada alumne per aconseguir millorar el seu aprenentatge d'una manera dinàmica i personalitzada.

DSC_6635_edited_edited.jpg
Bea
4895EA97-8882-47A0-9239-501CC26B5906.jpg

Georgina Fradera

Psicòloga i acompanyant escolar

Psicoteràpia
Acompanyament escolar, familiar i personal

És psicòloga, graduada a la Universitat de Barcelona i està realitzant un màster en intervenció psicològica en infants i adolescents (el finalitza al juliol). És nativa en tres idiomes, català, castellà i anglès, a més del nivell B1 en francès. Disposa d'una àmplia experiència en l'acompanyament i cura de nens i joves d'entre 0 i 18 anys. Ha treballat en una escola de Barcelona des del 2017 fins al 2022, acompanyant infants en les seves etapes de desenvolupament a través d'activitats i jocs que estimulin la seva creativitat i benestar emocional. També ha treballat en diferents centres a Sant Cugat i Gironella realitzant les mateixes funcions. Com a qualitats personals, es considera una persona proactiva, responsable, empàtica i pacient.

Treballar en Àgora suposa una oportunitat de creixement personal com a professional, per poder aprendre més en aquest sector i que els infants tinguin l'oportunitat d'aprendre dels seus coneixements i de les seves qualitats i inversament, que ella pugui aprendre al màxim d'ells.

Georgina

Núria Escutia

Acompanyant escolar i d'idiomes

Acompanyament escolar
Anglès vivencial

Actualment, està estudiant un grau en Enginyeria Tèxtil a la UPC i un cicle de tall i confecció de moda. Té molta experiència en l'acompanyament i educació a infants i joves. És voluntària en una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat educar a través del lleure als infants. Això li ha aportat iniciativa, capacitat de lideratge i sobretot milers d'idees, dinàmiques i eines que li són molt útils com a acompanyant d'Àgora.

Es sent molt engrescada per formar part d'Àgora, ja que considera que és una oportunitat molt bona per a poder transmetre el seu coneixement i passi
ó per l'acompanyament i l'anglès als més petits, acompanyant-los perquè puguin desenvolupar-se i trobar les seves potencialitats. Es compromet a adaptar-se a les característiques i necessitats de cada alumne per a poder oferir una experiència d'aprenentatge personalitzada.

 

19CA41EF-7169-4529-BEEE-AA9ECA0214BE_edited.jpg
Núria
Paula Ballano
DSC_7086_edited.jpg

Paula Ballano

Acompanyant administrativa

La Paula serà el vostre primer contacte amb el centre i us informarà i acompanyarà en totes les gestions administratives durant la vostra estada a Àgora

Dedicada durant molts anys a l'hostaleria, va decidir fer un canvi i formar-se per ser administrativa, aprofitant la seva vocació per l'acompanyament a les persones i atenció al client. 

Es va formar a la cooperativa TAU i allà va ser on va conèixer l'Ainhoa, la que era en aquell moment la seva professora de Comunicació. Així va ser com va conèixer Àgora i va connectar molt amb el projecte des del primer moment ja que encaixava amb la seva necessitat d'ajuda i de cura dels altres i de contribuïr a la societat i la seva ciutat.

La seva figura és fonamental pel centre. Us rebrà amb un somriure càlid i amable i us ajudarà en tot el que necessiteu: facilitar-vos informació, fer el tràmit de la matrícula, facilitar la comunicació entre la família i l'acompanyant i solucionar qualsevol qüestió que pugui sorgir. 

bottom of page