top of page

Els nostres serveis

T'acompanyem amb calidesa per mitjà de diverses disciplines i acompanyaments, valorant i adaptant-nos continuament a les teves necessitats, sigui quin sigui el teu moment vital.
Amb un equip humà jove, motivat, compromés i altament qualificat.
Duem a terme sessions individuals o en grups molt reduïts.

3_edited.jpg

Acompanyaments

Personal

Escolar

Familiar

Cant holístic

Mapaternitat i criança

4_edited_edited.jpg

Intervencions terapèutiques

Logopèdia

Psicoteràpia

Musicoteràpia

5_edited.jpg

Altres serveis

Aula d’estudi

Brain Gym

Comunicació No Violenta

Consciència psicocorporal i mètode 5P

Estimulació Montessori

Anglès vivencial

Acompanyaments

Converteix el teu mur en un esglaó

Marc Aureli

​      Acompanyament personal 

Suport i orientació individualitzada per ajudar-te a crear una actitud virtuosa, a assolir els teus objectius i superar desafiaments, fomentant l’autoconeixement, el desenvolupament personal i el benestar.

     Acompanyament escolar

Suport a infants i joves, identificant obstacles i necessitats, transmetent eines, estratègies, tècniques i hàbits per a la seva autonomia, promovent l'educació emocional i mantenint comunicació regular amb les famílies i les escoles.

      Acompanyament familiar

Fomentem la convivència, la comunicació i la resolució de conflictes familiars a través de l’autoconeixement, la Comunicació No Violenta i eines per a l'empatia i l'escolta.

      Acompanyament en cant holístic

Cantem com vivim i vivim com cantem. Utilitzem el cant com a eina d’autoconeixement psicocorporal i expressió genuina de nosaltres mateixes. Connexió i tècnica vocal en un mateix espai.

      Acompanyament a la mapaternitat i la criança

Sessions individuals i grups de suport durant la mapaternitat i la criança facilitat per un equip multidisciplinar expert. Presencial o online.

DSC_7446_edited.jpg

Intervencions terapèutiques

La llibertat recau en ser amos de la nostra pròpia vida

Plató

     Logopèdia

Prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns del llenguatge, la parla, la veu, la comunicació i la deglució. Sessions individuals per a infants, joves i adults.

     Psicologia integradora

Prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament. Combina diferents orientacions psicològiques per oferir un tractament personalitzat a cada pacient, adaptar-nos a l'estil d'aprenentatge, personalitat i circumstàncies de cada individu. Per a infants, joves i adults.

     Musicoteràpia

Utilitza la música amb finalitats terapèutiques per millorar la salut mental i emocional de les persones. Per a infants, joves i adults. 

  • MT creativa

  • MT comunitària

  • MT per a persones amb diversitat funcional

  • MT prenatal i primerenca

  • MT geriàtrica i gerontològica

  • MT infanto-juvenil

  • MT adults

Intervecions
Altres serveis

Altres serveis

A banda dels nostres serveis principals oferim altres serveis que han nascut per cobrir les necessitats i demandes de la nostra ciutat i complementar els acompanyaments i intervencions terapèutiques.

 

     Aula d'estudi

Suport escolar en grups reduïts (màxim 3 alumnes) de reforç escolar; assistència amb deures i exàmens;  estratègies d’aprenentatge, tècniques i hàbits d’estudi; resolució de problemes; comprensió i expressió oral i escrita.

 

     Brain Gym

Conjunt d'exercicis i activitats dissenyades per estimular el cervell i millorar l'aprenentatge. Es centra en moviments físics i tècniques de relaxació per promoure el funcionament cognitiu, la concentració i el benestar emocional.

     Comunicació No Violenta

Millora la comunicació i connexió amb els altres mitjançant l’escolta activa, l’empatia i l’autoconeixement. Fomenta relacions saludables i una resolució de conflictes respectuosa mitjançant la consciència d'observació, sentiments i necessitats.

 

​    Consciència psicocorporal i moviment

Comprèn i connecta ment i cos a través del moviment conscient i atenent a la relació entre els pensaments, les emocions i les sensacions corporals, i com es manifesten en el moviment i la postura del cos. Redueix l’estrès i potencia la salut emocional i física.

 

     Estimulació Montessori

Metodologia educativa que fomenta l'aprenentatge autònom i l'exploració activa de l'entorn dels infants de 0 a 6 anys. Es basa en l'ús de materials educatius específics en un ambient preparat i l'educador com a guia. 

     Anglès vivencial

Es basa en l'experiència immersiva amb activitats lúdiques. S'aprofita cada oportunitat per practicar la llengua. Ens adaptem a les edats i interessos dels infants, joves i adults, amb grups molt reduïts per personalitzar l'aprenentatge.

     Serveis externs a entitat

Formacions a centres educatius públics i privats, agències de desenvolupament local, comunalitats urbanes, i programes de servei a la ciutadania per promocionar el cooperativisme i l'economia social i solidària.

IMG_6920 2.heic

Guia de serveis i tarifes

T'acompanyem

bottom of page