top of page

SORTEIG DE LA CISTELLA DE NADAL “FEM BARRI”

BASES DE LA PROMOCIÓ

 

La cooperativa sense ànim de lucre ÀGORA, DESENVOLUPAMENT PERSONAL, SCCL, que dóna serveis d’acompanyament, psicologia, logopèdia i música amb domicili fiscal a C/ Pare Benet 5 - Santa Coloma de Gramenet (BARCELONA) i amb CIF F10738557 declara que portarà a terme un sorteig dirigit als seus alumnes i als clients habituals dels comerços col·laboradors denominat “SORTEIG DE LA CISTELLA DE NADAL “FEM BARRI”” amb l’objectiu de donar a conèixer i promoure el comerç local al carrer Sant Jeroni i rodalies. 

 

1.- ÀMBIT

Carrer Sant Jeroni i carrers veïns.

 

2.- TERMINI

El termini de participació serà del dilluns 12 de desembre de 2022 a les 09:00 fins al dijous 22 de desembre a les 23:59h. 

 

3.- PARTICIPANTS

Podran participar:

 • tots els alumnes o pares/mares/tutors dels alumnes d’ÀGORA (1 participació per alumne matriculat). 

 • els clients que compleixin els requisits de participació que el mateix comerç col·laborador hagi fixat (per exemple, oferir la possibilitat d’entrar en el sorteig a clients habituals o a partir d’una compra de x€). 

 

 

4.- MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ

Per a participar, els alumnes o clients dels comerços col·laboradors hauran de:

 1. Ser alumne matriculat o familia de primer grau de l’alumne matriculat a Àgora o bé ser un client que compleixi els requisits de participació que hagi fixat el comerç col·laborador.  

 2. Seguir els comptes:

a) d’ÀGORA (instagram.com/agora.stacoloma), 

b) Botiguers Sant Jeroni (instagram.com/botiguers.santjeroni/)

c) i el comerç col·laborador (si no és alumne d’ÀGORA)

  3. Pujar un post o stories amb una fotografia d’ÀGORA, del carrer Sant Jeroni, del comerç col·laborador o fent servir un producte comprat al comerç, etiquetant amb una frase, paraula o valor que els identifiqui (per exemple: proximitat, confiança, fem barri, m’agrada comprar al barri…) a:

a) ÀGORA (instagram.com/agora.stacoloma),

b) Botiguers Sant Jeroni (instagram.com/botiguers.santjeroni/),

c) i al comerç col·laborador (si no és alumne d’ÀGORA)

 

Les condicions 1, 2 i 3 (a, b i c) seran imprescindibles per a la participació al sorteig. 

Tots els participants que compleixin obligatòriament amb tots els requisits especificats en les bases tindran una participació en paper que se sumarà a la caixa de participacions del sorteig per triar de manera aleatòria al guanyador/a.

 

La participació en el sorteig suposa l’acceptació de les presents bases legals. 

 

5.- COMUNICACIÓ

ÀGORA farà el sorteig de manera presencial, triant aleatòriament un dels papers de la caixa. Tindrà lloc a les 17h del dia 23 i ho compartirà des del seu compte d’Instagram a través d’stories i al mateix post del sorteig. 

 

6.- PREMI

La cistella conté:

 • 1 sessió gratuïta a ÀGORA en qualsevol dels serveis que ofereixen

 • 1 dossier d’autoconeixement dissenyat per les acompanyants d’ÀGORA

 • 1 targeta ciutat de 20€

 • Productes, serveis i descomptes dels comerços del carrer Sant Jeroni i voltants: Herbodietètica Marinela, El Petit Racó, Papereria Palmecoy, Cafè Xitois, Laura Cotilleria i Llenceria, Su’s cakes, Calzados Sabina, Mercería Adelina, FisioEmocional, Le Capere, Lapislázuli, Copisteria La còpia, El cantó del vi, L’Obrador de Gramenet, LaCrep, Chiqui’s i  La Fàbrica Restaurant Cooperatiu i Cervesa Artesana Capfoguer.

 

La cistella s’entregarà entre els dies 23 i 28 de desembre (a convenir) presencialment a ÀGORA (no es faran enviaments).

 

7.- GUANYADOR/A

ÀGORA comunicará el guanyador o guanyadora a través del seu compte d’Instagram el dia 23 a les 17h: instagram.com/agora.stacoloma. ÀGORA es posarà en contacte amb el guanyador/a, el qual tindrà un màxim de 72 hores per contestar i posar-se en contacte amb ÀGORA per fer l’entrega de la cistella. En el cas de no respondre en 72 hores s’entendrà que renuncien al premi i ÀGORA es posarà en contacte amb el primer suplent guanyador (i si no respon, al segon suplent) que s’hauran seleccionat en el mateix moment que el guanyador.

 

8.- PROTECCIÓ DE DADES
8.1. Ús de les dades
Les dades personals dels participants d'aquest sorteig seran objecte de tractament per part d'ÀGORA, per a les següents finalitats:
- Finalitat Base Jurídica Conservació
- Gestionar el sorteig i realitzar el lliurament dels premis obtinguts al guanyador/a

8.2. Consentiment dels participants
El tractament de les dades personals és necessari per a la gestió d'aquest sorteig, per la qual cosa la negativa a proporcionar-los implicarà la no participació en la promoció o la renúncia dels premis obtinguts.
Tractarem les dades durant el període de la promoció i del lliurament del premi.
Les dades seran tractades pel període de la cessió indicada en la clàusula 2 i 6.
Sempre que se sol·liciti, i el participant faciliti una adreça de correu electrònic, telèfon mòbil o un altre mitjà de comunicació electrònica, el participant expressament autoritza que aquests mitjans siguin utilitzats preferentment com a canal de comunicació o com a canal per a complir totes o alguna de les finalitats anteriorment informades.

8.3. Destinataris
Les dades personals facilitades seran tractades per ÀGORA.
El participant podrà posar-se en contacte amb ÀGORA a través dels següents mitjans:
• Telèfon: 640 29 44 37
• Adreça electrònica: info@auladestudiagora.com
Per a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició o limitació del tractament, així com sol·licitar la portabilitat de les seves dades, el participant pot dirigir-se a ÀGORA indicant el dret que desitja exercitar.
ÀGORA informa als participants del seu dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent quan considerin que el tractament de les seves dades personals infringeix la normativa de protecció de dades aplicable.


9.- DRETS D'IMATGE
El guanyador i els participants en aquesta promoció autoritzen a ÀGORA a reproduir, utilitzar i difondre el seu nom, cognoms, imatge i veu en qualsevol activitat publicitària i/o promocional que estigui relacionada amb aquesta promoció, tot això en qualsevol mitjà, inclosa internet, penjar fotos del guanyador en la web, sense que aquestes activitats els confereixin dret de remuneració o cap benefici amb excepció feta del lliurament del premi guanyat conforme a aquestes bases.
En un altre cas s'entén que renuncien al premi.

10.- CONDICIONS GENERALS

 • No podran participar cap sòcia ni treballadora d’ÀGORA ni els seus familiars en primer grau. 

 • No podran participar treballadors dels comerços col·laboradors ni els seus familiars en primer grau. 

 • El premi contingut en aquestes bases no podrà ser bescanviat pel seu equivalent econòmic.

 • Si el guanyador és alumne d'Àgora en cap cas es podrà descomptar l'equivalent del premi -o part del mateix- de la mensualitat corresponent. 

 • La renuncia al premi no otorgarà al renunciant dret a indemnització o compensació.

 • ÀGORA no es responsabilitza dels criteris que cada comerç col·laborador triï per la participació en el sorteig. 

 • ÀGORA no es responsabilitza de l’ús del premi que el guanyador/a pugui realitzar. 

 • ÀGORA no es farà responsable de qualsevol problema posterior a l’entrega del premi.

 • ÀGORA es reserva el dret a donar de baixa a aquells participants que estiguin fent un mal ús de la promoció o que realitzin actes fraudulents o que perjudiquin a altres participants. 

 

Molta sort i bon Nadal!

bottom of page