top of page
Campo de trigo

Acompanyament escolar, personal i familiar

L’acompanyament és l’acte que una persona fa al anar al costat de l’altre, un acte de recolzament a nivell personal, pedagògic o familiar en el que l’acompanyant guia i ajuda a la persona, amb les seves competències i bagatge experiencial, a aconseguir les seves fites i contribueix al seu benestar i desenvolupament personal.

Àgora va néixer de la necessitat de coneixement de nosaltres mateixos i de la realitat que ens envolta i com a reacció a la creixent pressió, hiperactivitat, estrès, angoixa, frustració i desmotivació que experimenta la nostra societat. Pensem que la nostra societat i sistema educatiu no pot respondre a aquest acompanyament individualitzat i a totes les demandes d’aprenentatge i interacció amb el món que necessitem com a individus per enfrontar-nos a la vida i ser feliços. 
 

Per què acompanyar?

Quins són els nostres fonaments?

Tenim un enfoc holístic i integrador basat en la filosofia pràctica, l’acompanyament filosòfic, el coaching, la meditació, les teràpies humanistes i el paradigma psico-corporal.

Quines idees són importants per l'acompanyament a Àgora?

- Es basa en el respecte, escolta, reconeixement i acceptació absoluta de la individualitat de la persona.⁣

 

- Dona prevalença a l’autoconeixement i el desenvolupament personal de l’individu.

- Posa l’atenció en la reflexió, la consciència i l’obertura de determinats aspectes per afavorir el desplegament de la seva potencialitat, capacitats i habilitats de la persona. ⁣

- Creem un entorn segur i un vincle de confiança per poder escoltar les necessitats més profundes de la persona, sobretot les que no es manifesten a la superficie. 

- Ens comuniquem i mostrem a la persona a comunicar-se de manera efectiva.⁣

- Creiem en l’educació holística, ja que considerem que la persona està conformada per una dimensió cognitiva, emocional, espiritual, social i creativa.⁣

- Utilitzem el mètode socràtic (maièutica), on la persona adquireix noves idees o coneixements a través de les seves pròpies conclusions a partir de les preguntes que li presenta l’acompanyant.⁣

- Treballem amb diferents eines per treballar la nostra fita i mobilitzar-la en una direcció.⁣

El que diuen els nostres alumnes i famílies

Mar

Acompanyament escolar, personal i formació musical

⭐⭐⭐⭐⭐

Ante todo excelentes personas...y auténticas profesionales por vocación...!!!estamos encantados de teneros....dais amor,cariño....sabéis enseñar con amor y respeto.....gracias por encontraros en nuestro camino....💕recomendables 1000x1000

Raquel

Anglès vivencial, acompanyament personal i CNV

En Agora no solo apruebas materias también te ayudan a crecer y desarrollarte profesional y personalmente.
Llevo en Agora desde antes de su creación y sigo formándome aquí a pesar de que ya no vivo cerca porque no cambio a mis profesores!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Montse

Acompanyament personal, familiar i formació musical

⭐⭐⭐⭐⭐

Mi hija lleva muchos años con Ainhoa. Le estaré eternamente agradecida por todo lo que nos está ayudando.
Sólo entrar en el centro ya se respira paz. Y Ainhoa y todo el equipo es de una calidad humana increíble. Se implican al máximo tanto en lo académico como en lo personal de nuestros hijos.
Lo recomiendo al cien por cien. Ojalá hubieran más personas como ellos..

o bé

Escolar
Familiar
Personal
bottom of page