top of page

Acompanyants

A Àgora comptem amb un equip humà professional i altament especialitzat que treballa conjuntament per escoltar-te, desenvolupar i connectar amb la teva individualitat i potencialitat i recolzar-te per a aconseguir els teus objectius.

En elles trobaràs entrega, vocació, acompanyament, experiència, professionalitat, compromís, respecte, empatia, sensibilitat i afecte.

724C67A5-9AF1-49C9-B528-B4EAC23CD771_edited.jpg

L'ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor.

Howard G. Hendricks

DSC_6977_edited.jpg

Ainhoa Aguilar

Cofundadora i codirectora

 

Música, filòsofa i accompanyant interdisciplinar

DSC_6756_edited_edited.jpg

Paula Caño

Cofundadora i codirectora

 

Psicòloga i

acompanyant interdisciplinar

DSC_6696_edited.jpg

Montse Sánchez

Cofundadora i codirectora

Logopeda, acompanyant escolar i facilitadora Montessori

DSC_6709_edited.jpg

Ariadna Montoro

Acompanyant de cant holístic

19CA41EF-7169-4529-BEEE-AA9ECA0214BE_edited_edited.jpg

Núria Escutia

Acompanyant escolar i d'anglès vivencial

DSC_7086_edited.jpg

Paula Ballano

Acompanyant administrativa

DSC_6842_edited.jpg

Aida Franco

Acompanyant de cant holístic

BDBC2654-5642-48AA-B501-727526065C3B_edited.jpg

Andrea Caro

Logopeda i acompanyant escolar

DSC_6635_edited_edited.jpg

Bea Cuesta

Acompanyant escolar i d'anglès vivencial

C735FCDA-E527-472D-9AC2-9DD39A80FD80_edited.jpg

Clara Santos

Acompanyant escolar i d'anglès vivencial

Col·laboradores

DSC_1343_1_edited.png

María José Rot

Doula, assessora de lactància i de porteig i mestra de pedagogia terapèutica

A0B10206-033F-4083-AB91-2389A8A95135_edited.jpg

Laia Mingolla

 

Fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic

Yolanda_edited_edited.jpg

Yolanda López

García

 

Formadora, coach i mentora social i digital

Ainhoa Aguilar

Cofundadora i codirectora

​Música, filòsofa i acompanyant interdisciplinar 

Graduada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Cant pel Conservatori Superior de Música del Liceu, Màster en Musicoteràpia i cursant Psicologia, amb més de 15 anys d'experiència en el món de la pedagogia, aposta per una visió integral i holística de l'aprenentatge per al desenvolupament personal que deriva en la creació d'Àgora. 

La seva missió és acompanyar a les persones en el seu camí de l'autoconeixement i cura de si mateixos des de l'escolta i la consciència i ajudar-los a potenciar els seus talents perquè puguin desplegar la seva individualitat i visquin una vida significativa i plena. La seva filosofia educacional es basa en la premisa que l'individu és un tot i no només un cervell racional i analític, ja que la part emocional i espiritual afecta directament al nostre aprenentatge i desenvolupament.

Pel que fa a l'àmbit artístic i musical, s'ha format complementàriament a escoles com la London National Opera Studio, Complete Vocal Institute de Copenhague, Memory, Eòlia, El Timbal, Carro de Baco i Excèntrica.

El seu mètode integral de tècnica vocal pretèn ensenyar el cant des de l'èsser, la individualitat i l'autoconciència. Basat en la pròpia experiència, beu també de tècniques com l'Estill Voice Training, Complete Vocal Technique i Speech Level Singing però també d'altres disciplines com la filosofia, el ioga, el mindfulness i el Mètode d'Alliberament de Cuirasses.

Actualment compagina la direcció i formació a Àgora amb la seva carrera musical en actiu com a mezzosoprano.

DSC_6977_edited.jpg
Ainhoa
DSC_6756_edited_edited.jpg

Paula Caño

Cofundadora i codirectora

​Psicòloga i acompanyant interdisciplinar

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb especial interès en psicologia educativa. Ha realitzat pràctiques en un institut públic formant part del departament de diversitat i orientació on ha adquirit experiència en la inclusió a l'aula i la planificació d'activitats que siguin profitoses per tot l'alumnat, així com altres tasques d'orientació acadèmica i coordinació amb equip docent. A més, va fer el seu treball de fi de grau sobre l'assetjament en el context escolar, on va tenir l'oportunitat d'intervenir en la matèria i elaborar una proposta. Actualment, cursa el màster de Psicologia Infantil i Juvenil per aprofundir en el seu coneixement.

Durant el seu recorregut s'ha interessat per l'àmbit educatiu, per la qual cosa compta amb més de cinc anys d'experiència en àmbit educatiu-escolar duent a terme classes particulars i grupals a totes les edats. 
 

Amb un enfocament constructivista, la Paula profunditza en el fet que l'alumne trobi un sentit en allò que aprèn de forma que es generi un aprenentatge que
s'assimili i, així perduri en el temps. A més, partint del fet que tots els nens i nenes volen aprendre, busca la motivació que els porti a interessar-se pel seu aprenentatge. La seva forma de treballar en qualsevol disciplina es basa en acompanyar el nen o nena en el seu progrés personal, i no només escolar, per així entendre les seves necessitats com a individu.

Montse Sánchez

Cofundadora i codirectora

​Logopeda, acompanyant escolar i facilitadora Montessori

Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona en la
menció educativa, compleix 10 anys d’experiència treballant a la Fundació Talita i en un gabinet privat a Barcelona.

Especialitzada en alumnat amb necessitats educatives especials, des de discapacitat intel·lectual, TDA/TDAH, dislèxia i dificultats de la lectoescriptura, Síndrome de Down, sordeses, trastorns del desenvolupament i trastorns de l’aprenentatge, en totes les etapes escolars, abordant objectius de treball específics del llenguatge, la comunicació i la parla.
 

Durant aquests anys, la seva trajectòria professional s’ha centrat especialment en l’intervenció logopèdica en nens de l’etapa infantil i primària d’escoles concertades i públiques, abordant sobretot dificultats miofuncionals i de l’articulació de fonemes, retard/trastorns del llenguatge i en l’adquisició/aprenentatge de la lectoescriptura.

La seva passió professional es manté des del primer dia i creu que la clau està en identificar les potencialitats de cada individu, on resideix realment la dificultat, i alhora, acompanyar i cuidar a les famílies i als professionals dels centres escolars. 

DSC_6696_edited.jpg
DSC_6709_edited.jpg

Ariadna Montoro

Acompanyant de cant holístic i tècnica vocal

Graduada en teatre musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) d'Èolia. Inicia els seus estudis musicals i classes de piano a Món Musical als 8 anys. Als 12 anys va començar a rebre formació de cant amb Ainhoa Aguilar, qui va ser la seva professora fins als 20 anys.

 

S'ha format complementàriament a escoles com l'Excèntrica i a Eòlia com a titulació lliure. Tanmateix, ha rebut quatre anys de formació d'Estill Voice Training i de Fitzmaurice Voicework. 

És una de les integrants de la companyia de teatre social i musical La Máscara de Talía i del grup musical Konkordia, entre altres.

Ha participat en concursos com l’Unexpected Music de la Maquinista i el Monday Monday que va tenir lloc al Teatre Eòlia.

 

Aida Franco

Acompanyant de cant holístic i tècnica vocal

Inicia els seus estudis musicals, classes de guitarra i coral al conservatori Can Roig i Torres de Santa Coloma als 6 anys. Continua els seus estudis d'interpretació i teatre musical a l'Excèntrica com a titulació lliure. 

Als 15 anys va començar la formació de cant amb Ainhoa Aguilar, qui va ser la seva profesora fins els 21 anys. També ha realitzat diversos cursos de teatre musical, psicodrama, consciència corporal, tècnica vocal i interpretació.
 
A l’any 2019 es qualifica com a Tècnica Superior en Integració Social com a integradora social, amb el qual ha estat treballant amb diferents col·lectius vulnerables, sobretot amb nens i nenes amb diversitat funcional. ​Ha fet voluntariats a Fundació Tallers a través d'activitats musicals i del cant amb nens i nenes amb necessitats educatives especials.
 
Actualment compagina la seva carrera musical amb la carrera de Psicologia a l’Universitat Autònoma de Barcelona.

DSC_6842.jpg
DSC_6635_edited_edited.jpg

Bea Cuesta

Acompanyant escolar i d'anglès vivencial

Apassionada de les ciències sanitàries i les matemàtiques. A l'actualitat es prepara per començar l'universitat. Ha anat compaginant els seus estudis anglesos amb amb treballs de docència acompanyant a nens i joves en reforç escolar. 

Creix al nucli d'una família viatgera, coneixent diferents països del món des de ben petita, augmentant així la seva curiositat per l'anglès, llengua vehicular principal. Col·labora a les cures del seu germà petit de dos anys, cosa que va ampliar els seus coneixements sobre les necessitats i el desenvolupament cognitiu i emocional dels nens i nenes.

Desenvolupa els seus objectius docents des de la vivència i l'entreteniment, enfocant les classes a l'aprenentatge actiu, fomentant els interessos de cada alumne per aconseguir millorar el seu aprenentatge d'una manera dinàmica i personalitzada.

Núria Escutia

Acompanyant escolar i d'anglès vivencial

Té molta experiència en l'acompanyament i educació a infants i joves. És voluntària en una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat educar a través del lleure als infants. Això li ha aportat iniciativa, capacitat de lideratge i sobretot milers d'idees, dinàmiques i eines que li són molt útils com a acompanyant d'Àgora.

Es sent molt engrescada per formar part d'Àgora, ja que considera que és una oportunitat molt bona per a poder transmetre el seu coneixement i passió per l'acompanyament i l'anglès als més petits, acompanyant-los perquè puguin desenvolupar-se i trobar les seves potencialitats. Es compromet a adaptar-se a les característiques i necessitats de cada alumne per a poder oferir una experiència d'aprenentatge personalitzada.

Actualment, compagina la seva tasca a Àgora amb el grau en Enginyeria Tèxtil a la UPC i un cicle de tall i confecció de moda.

19CA41EF-7169-4529-BEEE-AA9ECA0214BE_edited.jpg
BDBC2654-5642-48AA-B501-727526065C3B_edited.jpg

Andrea Caro

Logopeda i acompanyant escolar

Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb especial interès pel sector infantil, continua la seva formació a través de l'especialització en atenció primerenca i familiar.

La seva passió pel món de les arts plàstiques es reflecteix en la seva creació de materials únics per a les sessions que realitza, mostrant una dedicació i personalització única en les seves teràpies. 

El que més l'apassiona de la seva professió és la possibilitat d'ajudar a les persones i, al mateix temps, aprendre d'elles. Mantenir-se en constant aprenentatge és la clau per a ella, i considera que ser part d'Àgora és una gran oportunitat. La seva missió és continuar creixent i connectant amb les persones per ajudar-les a trobar la seva veu i expressar-se plenament en el seu camí de desenvolupament personal.

Paula Ballano

Acompanyant administrativa

La Paula serà el vostre primer contacte amb el centre i us informarà i acompanyarà en totes les gestions administratives durant la vostra estada a Àgora.

 

Dedicada durant molts anys a l'hostaleria, va decidir fer un canvi i formar-se per ser administrativa, aprofitant la seva vocació per l'acompanyament a les persones i atenció al client. 

Es va formar a la cooperativa TAU i allà va ser on va conèixer l'Ainhoa, la que era en aquell moment la seva professora de Comunicació. Així va ser com va conèixer Àgora i va connectar molt amb el projecte des del primer moment ja que encaixava amb la seva necessitat d'ajuda i de cura dels altres i de contribuïr a la societat i la seva ciutat.

La seva figura és fonamental pel centre. Us rebrà amb un somriure càlid i amable i us ajudarà en tot el que necessiteu: facilitar-vos informació, fer el tràmit de la matrícula, facilitar la comunicació entre la família i l'acompanyant i solucionar qualsevol qüestió que pugui sorgir. 

DSC_7086_edited.jpg

Col·laboradores

María José Rot

Doula, assessora de lactància i de porteig i mestra de pedagogia terapèutica

Graduada en Magisteri de Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona, amb 10 anys acompanyant a infants amb necessitats educatives especials i les seves famílies amb la mirada centrada en el seu benestar físic i emocional.
 

Amb l’arribada de la seva filla fa 3 anys, la seva vida va donar un tomb de 365º. Durant la transformació que li va suposar la Maternitat, va decidir iniciar un viatge d’autoconeixement formant-se com a Doula i acompanyant en primera infància, assessora de porteig i de lactància.
 

Acompanya a famílies, durant els diferents moments de la Ma(pa)ternitat des de l’embaràs fins la criança. Oferint un acompanyament individual i a través de grups d’iguals, per generar un espai on compartir inquietuds, vivències i experiències de les diferents etapes; teixint la xarxa necessària per la criança de les nostres criatures.


Compagina aquest servei a Àgora amb el seu projecte professional Inimba Maternidad.

DSC_1343_1.JPG
Yolanda_edited.jpg

Yolanda López

Coach i mentora social i digital

Graduada en Geografia per la UAB.
Diplomada de Practitioner en PNL I Màster en Coaching amb PNL (Programació Neurolingüística).
Programa MBSR (Mindfulness based Stress Reduction) del Dr. Jon Kabat-Zinn.

Acompanyo a persones adultes, especialment a les que entrem en l’etapa de la maduresa-saviesa, en l’apassionant món de l’autoconeixement i en la cerca del propi benestar personal i autocura. 

Des de la meva vivència personal i coneixement metodològic, t’ensenyo recursos i eines perquè gestionis les teves emocions creant un espai segur per entrenar les teves habilitats interpersonals bàsiques i la teva organització interna (hàbits i rutines)

Compagino aquest servei a Àgora amb Calma Vital i amb altres projectes de mentoria social i digital i com a formadora. Comencem?

bottom of page