top of page

Sobre Àgora

L'Àgora era la plaça de les civilitzacions gregues on es reunien els ciutadans per debatre i posar en comú diferents disciplines. Era un espai obert a la cultura, filosofia, educació i política.

No és, doncs, casualitat que haguem decidit que un espai on conflueixen disciplines tan diverses per l'estudi i desenvolupament personal de l'individu s'anomeni Àgora.

El nostre centre neix en un primer moment de la passió per la pedagogia, la filosofia i la música, amb la voluntat de contribuïr a la vida dels nens, joves i adults a través d'una educació holística i un acompanyament individualitzat pel camí de l'autoconeixement.


Què oferim?
Actualment som una cooperativa de desenvolupament personal, que ofereix els seus serveis a través dels seus tres pilars: la música, la psicologia i la logopèdia.

Quin és el nostre objectiu?
Acompanyar amb calidesa a les persones en el moment vital que es trobin perquè puguin desplegar la seva individualitat i potencialitat, assoleixin eines d'autogestió i siguin capaces d'alinear les seves accions amb els seus valors essencials i assolir fites per una vida significativa i plena.

17850076613028107.jpg
Sobre Àgora: Acerca de
DSC_7350_edited.jpg

Cooperativisme

Àgora és una cooperativa sense ànim de lucre.

Creiem i apostem per l’economia social i solidària, aquella que posa al centre el benestar de la persona i la comunitat.

Treballem per establir vincles i sinèrgies amb la ciutadania i amb altres projectes i entitats cerquin el mateix camí. 

 

Si ets una entitat o persona amb valors afins i ressones amb el nostre projecte, contacta’ns per col·laborar juntes!

En vols saber més?

Els nostres espais

Cuidem d'ells perquè et sentis com a casa

Els nostres espais

Vídeos i reportatges

Articles

DSC_7350_edited.jpg

Un bon exemple d’emprenedoria col·lectiva amb tres sòcies multidisciplinàries que ens expliquen tot el procés.